Tent huren op familie camping in Spanje Costa Brava >>

Aanbiedingen tenten en stacaravan

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt op basis van beschikbaarheid.

 

Boek nu uw Last Minute vakantie online of bel 036 30 30 151

Prijzen:
De prijzen van de campings die u nu al kunt boeken zijn definitief vastgesteld, zo weet u precies waar u aan toe bent. Profiteer tijdelijk van onze extra vroegboekkorting van 5%.

 

LAAGSTEPRIJSGARANTIE:
Prijsgarantie!! * Ergens een goedkopere aanbieding gezien voor dezelfde periode?  Dan passen wij de prijs aan en bovendien ontvangt u dan ook nog eens € 50,-* EXTRA KORTING !!

* laagsteprijsgarantie niet voor reeds gemaakte reserveringen. Extra korting van € 15,- van toepassing op reservering met verblijf tot 07-07-2014 en € 50,- voor reserveringen met verblijf in de periode 07-07-2014 > 16-08-2014 


* Kortingen zijn niet van toepassing op de extra's en bijkomende kosten en gelden niet voor reeds gemaakte boekingen. Onder voorbehoud van schrijf fouten en programma wijzigen. Op bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden verleend. Getoonde prijzen zijn exclusief schoonmaak en reserveringskosten

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde