Tent huren op familie camping in Spanje Costa Brava >>

Camping Nautic Almata ingerichte tent huren

 

zwembad camping Nautic Almata Spanjekindvriendelijke camping Nautic Almata Strand Rosas Spanjeingerichte tent nautic almatawatersport spanje camping

Tent huren op camping Nautic Almata in Spanje, direct aan het strand van de Costa Brava.

 

Camping Nautic Almata ligt midden in natuurpark ‘Aquamolls de l’Emporda’ waar flamingo’s en andere vogelsoorten te bewonderen zijn. Tevens ligt de camping direct aan een prachtig goudgeel zandstrand. Door de waterrijke omgeving heeft camping Nautic Almata een zeer groen karakter. De (water)sportfaciliteiten in combinatie met de kinderactiviteiten en gezellige strandbars, maken deze camping geschikt voor jong en oud. Vier een fantastische vakantie aan de Costa Brava in Spanje!

 

De Camping Nautic Almata heeft een fantastisch zwembad en jacuzzi met een groot grasveld er omheen. De bomen die er staan bieden schaduw op hete zomerdagen. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. 

 

In het restaurant met terras kunt u naast de heerlijke gerechten uit de Middellandse Zeekeuken, ook genieten van de tuin en het zwembad van de camping. In het hoogseizoen worden er ´s avonds verschillende activiteiten, live muziek en shows aangeboden door het animatieteam. 

Bar Gola is de plaats van de camping die tot in de vroege ochtenduren met leuke muziek open blijft. U kunt hier een drankje of snack nuttigen terwijl u een avondduik in de zee neemt. 
 

Tenten: Een ruime tent Palma staat voor uw vakantie op camping Nautic Almata klaar. Direct aan het water en op schaduwrijke plekken huurt u onze tent. Compleet ingericht: dekens en kussens zijn standaard aan wezig. Meer over de Palma tent op camping Nautic Almata hier

 

  

 

Omgeving Camping: Camping Nautic Almata is gelegen in Aiguamolls de l’Empordà, direct aan een heerlijk zandstrand. In Rosas is een grote vissershaven en een leuk, oud centrum met gezellige winkeltjes en restaurants. In de streek ‘La Garrotxa’ kunt u het echte avontuur opzoeken: van afdalen in een ravijn, stroomopwaarts varen over een rivier, tot het besturen van een ultralicht sportvliegtuigje. Liever cultuur snuiven? In Castello d’Empúries liggen de belangrijkste archeologische opgravingen van Catalonië. Ook het Salvador Dalí-museum in Figueres mag u eigenlijk niet missen. 

 

Naar de camping Nautic Almata:


Vanaf Utrecht 1380km - luchthaven Girona circa 59 km 

Aankomst alle dagen mogelijk - huisdieren niet toegestaan op de camping 

 

Tot ziens op camping nautic Almata in Spanje!!

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde