Tent huren campings Spanje en Frankrijk >>

Tent type Palma huren in Spanje en Frankrijk

 

Een comfortabele tent huren op campings in Spanje en Frankrijk

 

Onze tent palma staat compleet ingericht voor u klaar op camping Nautic Almata en Camping El Delfin Verde in Spanje. En u huurt een Palma tent op de familie camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk.

 

Groot, dat is de Palma tent. Deze tent is ruim 30m2 en een van de grootste in zijn soort.Buiten is de tent voorzien van een Partytent met tuinset. Zoals al onze tenten is ook de Palma tent van alle gemakken voorzien: Afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden, compleet ingerichte keuken met borden en glasen etc. Uitgebreide inventarislijst van onze tent bijkt u hier

 

De Tent palma heeft aan de voorzijde 3 ramen en 2 grote openritsbare deuren, een binnenhemel en gordijnen in de grote leefruimte, een keukenruimte met een aan de buitenzijde afsluitbaar ventilatieraam.

  • Geschikt voor max 6 personen
  • Standaard partytent
  • Airconditioning * El Delfin Verde
  • Dekens en kussens aanwezig
 

Tegen de zijwand in de woonruimte van de tent is de keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een ruime koelkast met vriesvak, een vierpits gaskookplaat en een groot opbergschap.
Standaard plaatsen wij 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden in een tent. Verder is elke tent voorzien van een extra 5e bed, dit is een onderschuifbed. (indien nodig nog een extra 6e bed)

Alle kamers hebben hun opening bij het middenpad zodat iedereen voldoende privacy heeft.

Slapen doe je in onze tenten net zo goed als thuis.  

 

U huurt deze tent op :

    

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde