Camping Frankrijk een ingerichte tent huren >>

Camping Le Lac des 3 Vallees tent huren Frankrijk

camping le lac des 3 vallees zwembadspeeltuin le lac des 3 vallees frankrijkcamping le lac vallees terras frankrijkkindvriendelijke camping frankrijkwaterpark camping le lac des 3 valleesGers frankrijk lectoure
 

Ruime tent huren op camping Le Lac des 3 Vallees in Frankrijk

Vijf sterren Camping Le Lac des 3 Vallees is maar liefst 140 hectare groot en ligt verscholen in de groene valleien van de Gers… Een droomomgeving voor uw vakantie! Van juni tot september heten wij uw hele familie, van jong tot oud, van harte welkom. In een compleet ingerichte tent op camping Le Lac des 3 Vallees. 

 

Kom genieten van het azuur blauwe zwembad en het zwoele water in het meer. Elk seizoen heeft zijn eigen bijzondere uitstraling, van een zacht voorjaarszonnetje tot een weldadige en prachtige nazomer. De zon is steevast van de partij. Een sprankelende en pittige vakantie of eerder rustig en ontspannen? Zowel overdag als ‘s avonds worden voor jong en oud activiteiten en animatie georganiseerd, van de eerste tot de laatste dag van het seizoen! 

 

Lekker eten in het restaurant aan de rand van het zwembad of met het hele gezin een overheerlijke pizza verorberen op uw eigen terras… Of wordt het toch een avondje barbecuen met vrienden?… Een lastige keuze! Een bar, restaurant, supermarkt, afhaalgerechten, snackbar, pizzeria, pub, discotheek, kranten verkoop, … alles is er. En voor de kinderen spelletjes in overvloed natuurlijk: een reusachtig springkasteel, speelterreinen, een miniclub en uiteenlopende activiteiten voor iedereen! 

 

Het zwemparadijs van ruim 1800 m² van de camping Le Lac des 3 Vallees met uitzicht over het dal van de Gers ligt op u te wachten met uitgebreide faciliteiten, een bubbelbad, tegenstroom, waterjets, de nieuwe glÿbanen, waaronder de “kamikaze” en de superglijder net 3 pistes, en de “crazy river”… en een nieuw pierebad voor de allerkleinsten. Leef u uit in het water van minimaal 25°C, geniet van de kriebelende zonnestralen op het grote zonneterras of blaas even uit op het grasveld in de schaduw van dennenbomen en stro-parasols! 

 

 

Tenten huren camping Le Lac des 3 Vallees:

 

  • Ruime plekken van 130m2
  • Tent met eigen watervoorziening
  • Prachtig uitzicht over dal 
  • Standaard partytent

 

Meer weten over de accommodatie >hier<

Wij kijken er naar uit om u te ontvangen in onze tent op camping Le Lac des 3 Vallees

 

verwarmd zwembad  speeltuinen  zwemgelegenheid in natuurwater  disco ( geluidsdicht) 
animatie  afhaalgerechten  2 tennisbanen  wasmachines 
minigolf  3 waterglijbanen  elektronische spellen  lagunebad 
restaurant  jacuzzi  supermarkt  tafeltennis 
2 verwarmde kinderbaden  voetbalveld  tropische rivier  bar 
sauna  tv ruimte  fietsenverhuur  wellnescenter  

 

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde