Tent huren campings Spanje en Frankrijk >>

Authentieke tent huren in Spanje op camping Neus

Nieuw de type Albatros tent in Spanje voor uw vakantie.

Een authentieke tent dat is de Albatros tent op camping Neus in L Escala Spanje. Deze nieuwe tent staat voor u klaar op camping Neus en is geschikt voor 4 tot 6 personen. De 5-6 persoon slapen in een aparte even zo bijzondere tent, de Dwergstern van De Waard tenten. De Albatros tent heeft een basic inrichting maar is van alle gemakken voorzien. In deze tent op camping Neus zult u genieten van een echte kampeer vakantie,in een prachtige omgeving,op een kindvriendelijk autovrije camping Neus. 

De Albatros tent biedt u alles wat u tijden een relaxte vakantie nodig heeft. Deze tent beschikt standaard over o.a: 2 pitst kooktoestel, koelkast, keukenmateriaal, keukenkast, tafel, stoelen en verlichting.De tent heeft twee aparte slaapkamers met 4 lage bedden. De Dwergstern tent voor de 5-6 persoon is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Het benodigde linnengoed is niet inbegrepen in de standaard inventaris.

De Albatros tent heeft een ruime afmeting van 4x 4.50 mtr en een doorloop stahoogte van 2 mtr. De Dwergstern tent heeft een afmeting van 1.80x 2.20 met een stahoogte van 1.80 mtr. De tent staat opgesteld op een ruime kavel van circa 100m2, op verschillende plekken op de camping Neus. Op deze ontspannen en rustige boscamping Neus mag natuurlijk een heerlijke hangmat niet ontbreken. 

 

Bekijkt u eens waar misschien wel uw huur tent voor de vakantie naar Spanje staat op camping Neus in l Escala. Bekijk de plattegrond van de camping hier

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde