Tent huren campings Spanje en Frankrijk >>

Canigo tent huren op campings in Spanje

De Canigo tent huren op camping in Spanje aan de Costa Brava

 

De Canigo tent van ColorTent is een prachtige tent en staan voor uw vakantie klaar op verschillende campings in Spanje aan de Costa Brava. U kunt deze gezellige Canigo tent huren o.a camping Playa Brava, Interpals en Nautic Almata

 

De Canigo tent is geschikt voor 5 personen en compleet ingericht. Tijdens uw vakantie zal het u aan niks ontbreken in de ruime Canigo tent. Net zoals de tossa tent is ook in de Canigo tent alles aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken tijdens uw vakantie op een leuke camping in Spanje. Van afwasbak tot wijnglas alles wat u nodig heeft tijdens uw tent vakantie naar Spanje is aanwezig in de tent. Compleet ingericht keuken gedeelte met driepits kooktoestel, koelkast met vriesvak, koffieautomaat en ruime opbergkasten. Dekens en kussen behoren tevens tot de standaard inventaris een bijbehorend linnenpakket kun u als optie bij reserveren.

 

  • Geschikt voor max 5 personen
  • Dekens en kussens standaard
  • Comfortabele bedden
  • Tuinset met parasol
  • Compleet ingericht
 

 

Al onze Canigo tenten zijn voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met spiraalbedden. Twee cabines zijn uitgevoerd met een tweepersoonsbed van 1.50x 1.90, de derde cabine is voorzien van standaard één eenpersoonsbed van 0.80x1.90.

Door de grote ramen is er veel daglicht in de tent. Voor de avond zijn er in de tent verschillende vaste lichtpunten. Om uw verblijf nog aangenamer te maken is als extra optie een airconditioning of een chemie-wc te reserveren voor in de tent ideaal voor uw kinderen.

 

Buiten is de Canigo tent voorzien van een grote ruime eettafel, stoelen voor zes personen en tuinset met parasol. De tent staan op mooie,schaduwrijke plekken op de camping.

Geniet van uw wel verdiende vakantie naar Spanje in een tent van ColorTent!  

   

 

 

Kortom de Canigo tent is een uitstekende tent voor uw camping vakantie naar de Costa Brava in Spanje.   

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde