Tent huren campings Spanje en Frankrijk >>

Ingerichte tent huren camping - Spanje

De Tossa tent can ColorTent. Staat voor uw camping vakantie op camping Valldaro klaar. 

 

De Tossa tent  van ColorTent op camping Valldaro in Spanje is een zeer ruime tent van 28m2. Deze ruime tent is geschikt voor max 6 personen.Standaard is deze tent voorzien van drie aparte slaapcabines met comfortabele bedden, twee cabines zijn uitgevoerd met één tweepersoonsbed de derde slaapcabine is voorzien van een éénpersoonsbed. Bij een 6e persoon plaatsen wij kosteloos een bed voor u erbij.

 

Onze tenten zijn zeer rijk uitgevoerd waardoor het tijdens uw vakantie aan niks zal ontbreken. Zo ook de Tossa tent, welke is voorzien van o.a een koelkast met vriesvak, driepits kooktoestel, koffieautomaat, ruime opbergkasten, dekens en kussen. Het linnengoedpakket kunt u vooraf of bij aankomst op de camping reserveren. Van afwasbak tot wijnglas alles is aanwezig in de tent om het u zo aangenaam mogelijk te maken tijdens uw vakantie in Spanje. 

  • Partytent
  • Ruime plekken 100m2
  • Geschikt voor max 6 personen
  • Dekens en kussens standaard
  • Comfortabele bedden met lattenbodems

 

De Tossa tent is uitsluitend te huur op camping Valldaro in Playa d'Aro.
Op deze gezellige bruisende familie camping in Spanje kunt u genieten van de uitstekende service en gastvrijheid waar wij om bekend staan. Camping Valldaro is een grote camping met veel faciliteiten zoals drie zwembaden en twee supermarkten. Op loopafstand van onze Tossa Tent bevinden zich o.a een speeltuin, zwembad en supermarkt. Meer informatie over de camping Valldaro in Playa d'Aro Spanje

 

   

 

Tot ziens op camping Valldaro in Spanje!!

Extra Informatie

ColorTent en de zusterorganisatie ColorCamp bundelen hun krachten verder en gaat voortaan verder onder de merknaam ColorCamp.

Met een nieuwe frisse uitstraling, geweldige bestemmingen en moderne accommodaties kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.


Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Altijd voordelig

Bij ColorTent o.a

Aankomst dagelijks

Scherpe prijzen

Persoonlijke aandacht

Nederlandse medewerkers

Party tent   camping Valldaro en El Delfin Verde